Sponsoren

Geachte particulieren en bedrijven,

Wij dagen u uit om samen met ons de volgende generatie bouwhelden te inspireren en te ondersteunen tijdens de Recycle Rally Cup 2024! Dit unieke evenement, gericht op kinderen tussen 10-14 jaar, biedt hen de kans om gedurende 7 weken onder begeleiding een (elektrisch) aangedreven auto te bouwen, waarbij ze de magie van bouw en techniek ontdekken.

Waarom Sponsoren?

  • Educatieve Impact: Uw bijdrage stelt kinderen in staat om onder begeleiding van ervaren leerkrachten te leren over techniek, duurzaamheid en teamwork, wat een blijvende educatieve impact heeft.
  • Bouwen aan de Toekomst: Door de Recycle Rally te sponsoren, draagt u direct bij aan het bouwen van een toekomst waarin kinderen hun interesse in techniek ontwikkelen en mogelijk zelfs een carrière in deze gebieden overwegen.
  • Duurzame Inspiratie: Het evenement moedigt duurzaam denken aan door kinderen te betrekken bij het bouwen van elektrische voertuigen met gerecycled materiaal, waarmee ze duurzaamheid op jonge leeftijd ervaren.
  • Lokale Gemeenschapsbinding: Als sponsor wordt uw bedrijfsnaam prominent gepresenteerd tijdens het evenement, waardoor u betrokken raakt bij de lokale gemeenschap en uw positieve bijdrage zichtbaar wordt.
  • Promotie en Zichtbaarheid: Uw logo wordt op diverse marketingmaterialen geplaatst, inclusief sociale media, websites en eventuele persberichten, waardoor uw bedrijf een grotere zichtbaarheid krijgt.
  • Teamspirit en Trots: Sponsoring moedigt teamspirit aan en creëert een gevoel van trots binnen uw organisatie, wetende dat u bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge talenten.
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Door de Recycle Rally te ondersteunen, toont uw bedrijf zijn toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en investeert het in de toekomstige generatie.

Hoe kunt u helpen?

U kunt de Recycle Rally Cup 2024 sponsoren door een financiële bijdrage te leveren. Dit geld wordt o.a. gebruikt voor de professionele begeleiding van leerkrachten, de huur van werkplaatsen en andere onkosten om dit evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Samen kunnen we de dromen van kinderen realiseren en hen de vaardigheden en passie voor bouw en techniek bijbrengen. Neem deel aan dit inspirerende avontuur en laat uw steun zien voor de Recycle Rally Cup 2024!

Voor meer informatie over sponsorpakketten en mogelijkheden, neem contact op via info@recyclerally.nl.

Met vriendelijke groet,

Daan en Jeroen names Hotmamahot