Teams

Team de Grote Hoofden uit West

Maak kennis met Team de Grote hoofden uit West, het onverschrokken team dat met volle kracht werkt vanuit de bruisende Buurtwerkplaats Noorderhof! Onder leiding van de dynamische duo Yannis en Akram,  ze hebben ze met hun team een geweldige racer  tot leven gebracht. Maar het echte werk is gedaan door de getalenteerde kinderen van het team: Ghalid, Lucius, Owen, Felix en Wybe. Ze zijn vastbesloten om de Recycle Rally te veroveren en hebben er alle vertrouwen in dat ze de snelheidskampioenen van het evenement zullen zijn!

Ghalid, Lucius, Owen, Felix en Wybe hebben een grenzeloze passie voor techniek en hebben oog voor elk detail. Ze hebben elk boutje zorgvuldig geplaatst en elke lasnaad met precisie uitgevoerd om Joop tot in de puntjes te optimaliseren. Met hun scherpe inzicht en technische vaardigheden hebben ze een meesterwerk van gerecyclede materialen gecreëerd dat ongetwijfeld de show zal stelen op de racedag.

Dus houd je adem in, want Team West komt eraan! Bereid je voor op een explosie van energie, innovatie en pure snelheid wanneer deze getalenteerde kinderen de racebaan betreden en geschiedenis schrijven in de Recycle Rally.Zal snelheid hun geheime wapen zijn en hen naar de top van het podium katapulteren? Binnenkort zullen we het zien

Team Optimus Kliko uit Noord

Maak kennis met Team optimus kliko – de ultieme krachtpatsers op het racetrack! Onder leiding van hun technische teamcaptain Marcel die met zijn sidekick Daan het team aanvoert, bestaat dit team uit een groep briljante kinderen die vastberaden zijn om de overwinning te behalen. Met hun ongeëvenaarde vaardigheden en creatieve geest zullen ze je versteld doen staan!

Laten we beginnen met de veelzijdige ontwerper, Rizwan. Hij is een meester in het creëren van unieke en innovatieve concepten. Met zijn vindingrijkheid kan hij zelfs een afgedankte kliko omtoveren tot een waar racemonster. Ja, je hoort het goed! De basis van hun geweldige racer, genaamd Optimus Kliko, is een oude kliko die ze in de buurt hebben gevonden. Wie had gedacht dat zoiets alledaags zo’n verbazingwekkende transformatie kon ondergaan?

Maar een racer heeft niet alleen een uniek ontwerp nodig, maar ook de juiste mechanische finesse. Daar komt Isaac in beeld. Deze handige jongen is een expert met gereedschap. Hij weet precies hoe hij de racemachine in elkaar moet zetten en elke moer en bout op zijn plek moet krijgen. Met zijn technische kennis is hij een onmisbaar lid van Team Noord.

En laten we de technische genieën Nora en Ismael niet vergeten. Samen vormen ze een onverslaanbaar duo met een scherp technisch inzicht. Ze begrijpen de complexiteit van de racemachine tot in de kleinste details en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met hun nauwkeurige oog voor perfectie brengen ze de racer van Team Noord naar ongekende hoogten.

Dus bereid je voor om versteld te staan van Team Noord en hun epische racer Optimus Kliko. Sta aan hun zijde en juich hen toe terwijl ze de concurrentie verbluffen en triomferen op het racecircuit. 

Team De Watjes uit Oost

onder leiding van kunstenaar Irene, is een kleurrijk en vastberaden team dat ondanks tegenslagen en uitval van deelnemers een fantastische racer heeft gecreëerd. Irene, een afstuderend kunstenaar van de gerenommeerde Rietveld Academie, brengt een unieke en artistieke visie naar het team. Ze heeft met doorzettingsvermogen en creativiteit een opmerkelijke racer ontworpen, waarbij ze kunst en techniek op ingenieuze wijze combineert.

Het team bestaat verder uit Madelief, de briljante denker, en Joshua, de technische ingenieur. Madelief brengt scherp analytisch vermogen en strategisch inzicht met zich mee. Ze weet complexe uitdagingen om te zetten in kansen en speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van de prestaties van de racer. Joshua, als technisch ingenieur, zorgt ervoor dat elk onderdeel perfect functioneert en dat de racer uitblinkt in snelheid en betrouwbaarheid.

Hoewel Team Oost 1 misschien klein in aantal is door de uitval van deelnemers, zijn ze vastberaden om naar de overwinning te racen. Irene’s artistieke visie, Madeliefs strategische denken en Joshua’s technische bekwaamheid vormen een krachtige combinatie. Ze hebben een indrukwekkende racer gecreëerd, zowel qua ontwerp als prestaties. Met hun vastberadenheid en talent zijn ze vastbesloten om de concurrentie te overtreffen en de overwinning binnen te halen.

Team Little Shmack uit Oost

Maak je klaar om kennis te maken met Team Shmack, het kleurrijke en avontuurlijke team dat elke uitdaging met een grote glimlach aangaat! Onder leiding van de bruisende Alex, een expert op het gebied van skelters en zeepkisten, zijn ze vastbesloten om de wereld te veroveren met hun ongeëvenaarde creativiteit en vaardigheden.

Laten we beginnen met de energieke Khalil. Met zijn wilde ideeën en grenzeloze verbeeldingskracht is hij de drijvende kracht achter de meest gedurfde en innovatieve concepten van het team. Met zijn bruisende enthousiasme inspireert hij het hele team om grenzen te doorbreken en het onmogelijke mogelijk te maken.

Maar zelfs in een team vol dromers hebben we iemand nodig die met beide voeten stevig op de grond staat. En dat is precies waar Mila in uitblinkt. Met haar nuchtere kijk op zaken houdt ze het team geaard en zorgt ze ervoor dat de ideeën van Khalil worden vertaald naar werkelijkheid. Ze brengt structuur en focus, waardoor Team Oost een perfect gebalanceerde eenheid wordt.

En dan hebben we nog de rest van het team: Elan, Mason en Oliver. Elan is een technisch hoogstandje met een passie voor machines en motoren. Met zijn technische kennis en vaardigheden kan hij elk voertuig tot leven brengen. Mason, de vindingrijke geest van het team, staat bekend om zijn creatieve oplossingen en zijn vermogen om uitdagingen om te zetten in kansen. En laten we vooral Oliver niet vergeten, de avontuurlijke ziel van Team Oost. Hij durft risico’s te nemen en is altijd op zoek naar nieuwe hoogten om te bereiken.Dus bereid je voor op een kleurrijk en avontuurlijk spektakel,Ze zijn vastbesloten om nieuwe hoogten te bereiken en de concurrentie te overtreffen. Dus sluit je aan bij Team Oost en laat je verrassen door hun grenzeloze verbeeldingskracht en vastberadenheid om het onmogelijke mogelijk te maken!